Browser-ul tau nu suporta javascript!
Acum poti sa adaugi retele culinare si restaurantele preferate si fara sa fii logat!
Spune-ne in ce restaurante ai mancat si recomanda-ne retele culinare incercate de tine.
Categorii
Discutii
Discutii recente
Discutii populare
Noutati
Logare
Intra in comunitate
Logheaza-te
aici
pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
Profil
Simonica'_Grety
Basic Information
Username
Simonica'_Grety
Data inregistrarii
18 noiembrie 2011
Vizite
5
Ultima vizita
acum 12 ani
Roluri
Membru
Activitate
Discutii
Comentarii
Ce imi recomandati sa gatesc dimineata? dar sa fie ceva usor si rapid :)
Pt micul dejun trebuie neaparat sa tii cont de urmatoarele: 1. Trebuie sa fie masa cea mai consistenta ca sa-ti asigure energia pt toata ziua 2. Sa contina un lichid cald iarna si racoritor vara (suc, ceai, cafea, lapte, iaurt...) 3.Sa echilibrezi ?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Reteta pentru incepatori
Te salveaza iarasi salatele orientale care pot sa difere dupa sezon. Pot sa-ti ofer cateva variante dar ar fi bine sa sti ca salatele sunt: 1. usoare si 2. consistente; sau 1. adaos (completare) la un fel de baza si 2. satioase (ele insele fiind un ?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Fructe pentru prajituri
Visinele fara samburi se conserva excelent in borcane de sticla, straturi de zahar de max 1 cm, alternand cu visine max 3straturi suprapuse, apoi iar zahar si tot asa pana sus. Dar se incepe si se termina cu zahar. Se inchide bine borcanul si se con?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Cum pot obtine peste cu pielea crocanta?
Pestele nu se da prin ou ci doar prin faina si malai dar se poate amesteca faina si cu seminte de susan. Secretul e ca uleiul sa fie bine incins si sa se prajasca pestele la foc ceva mai mare; si la ce nu se consuma imediat, deca sta la frigider, cr?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Cum se face marinarea carnurilor si legumelor?
Solutia in care se face marinarea se numeste BAITZ si are in principal: otet, ulei si arome (condimente) diferite, al caror gust se intrepatrunde. Carnea sau ciupercile (mai putin legumele) se tin in bait, acoperite cu acesta, intre 4 si 12 ore dupa?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Secretul cartofilor
Asa e, in prezenta rosiei (proaspata sau conservata) cartoful fierbe mai greu dar fierbe. Doar ca nu mai e sfaramicios ci ramane ferm, ceea ce iti da senzatia de fiert insuficient. Este insa un preparat la cuptor in care cartoful fierbe bine: friptu?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Cum pot gati un pui astfel incat carnea sa iasa foarte frageda?
Pot sa ofer si eu o sugestie: valabila pt orice fel de pasare, si nu numai; PUNGA SPECIALA DIN COMERT. Exista punga de la Knor cu condimente incluse si mod de folosire. Dar mai exista pungi pt cuptor de la Fino, mult mai avantajoase ca pret, cu deta?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
22 noiembrie 2011
permalink
Bine ati venit in comunitatea Coolinaria.ro!
Buna, eu sunt Grety, sunt pensionara, mi-a placut mult sa gatesc dar acum - pt ca locuiesc singura, ma lupt cu ceva kg in plus si de aceea ofer cu drag sfaturi gospodinelor cu mai putina experienta.Altfel, am 3 copii, baieti, 2 casatoriti si un &quo?
Mesaj adaugat de
Simonica'_Grety
18 noiembrie 2011
permalink
Cei mai activi utilizatori
tib19
(132)
,
Ursu_Elena
(115)
,
Mihaela_C
(111)
,
alinetu
(104)
,
Albinuta
(99)
Utilizatori online:
(0)
Copyright 2011-2020 Dazoot