Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 ani
Prima vizita 10 februarie 2011 Comentarii: 11 Discutii: 5 Am si eu o curiozitate...cum se poate obtine pestele cu pielea crocanta? mie nu imi iese mai deloc :-((
-
acum 13 anihmm.. pai ai putea sa dai pestele prin malai si sa il lasi putin mai mult la prajit... nu sunt specialista :-D, e doar o ideeIntotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniMai exista si varianta de a folosi o compozitie de malai, faina alba si chiar ou. Rezulta ceva asemanator cu fish fingers, din comert.
-
acum 13 aniPestele nu se da prin ou ci doar prin faina si malai dar se poate amesteca faina si cu seminte de susan. Secretul e ca uleiul sa fie bine incins si sa se prajasca pestele la foc ceva mai mare; si la ce nu se consuma imediat, deca sta la frigider, crusta se inmoaie oricum.