Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

  • acum 13 ani
    coolinariaforum
    coolinariaforum     Link Comentariu
    Administrator
    Prima vizita 10 februarie 2011
    Comentarii: 11
    Discutii: 5
    Am si eu o curiozitate...cum se poate obtine pestele cu pielea crocanta? mie nu imi iese mai deloc :-((

    • Vote Down5Vote Up
  • 3 Comentarii sorteaza in functie de:
  • acum 13 ani
    iulia_mihaela
    Prima vizita 01 martie 2011
    Comentarii: 20
    Discutii: 8
    hmm.. pai ai putea sa dai pestele prin malai si sa il lasi putin mai mult la prajit... nu sunt specialista :-D, e doar o idee
    Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)

    • Vote Down4Vote Up
  • acum 13 ani
    Avatar
    Prima vizita 30 martie 2011
    Comentarii: 2
    Discutii:
    Mai exista si varianta de a folosi o compozitie de malai, faina alba si chiar ou. Rezulta ceva asemanator cu fish fingers, din comert.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    Avatar
    Prima vizita 18 noiembrie 2011
    Comentarii: 8
    Discutii: 2
    Pestele nu se da prin ou ci doar prin faina si malai dar se poate amesteca faina si cu seminte de susan. Secretul e ca uleiul sa fie bine incins si sa se prajasca pestele la foc ceva mai mare; si la ce nu se consuma imediat, deca sta la frigider, crusta se inmoaie oricum.

    • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)