Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

  • 24 Comentarii sorteaza in functie de:
  • acum 12 ani
    Gogo
    Gogo     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 07 aprilie 2011
    Comentarii: 43
    Discutii: 3
    Cafeau naturala este mult mai sanatoasa decat 3 in 1. Nu e greu sa faci o cafea. Incearca de mai multe ori si intr-un final o sa-ti iasa o cafea asa cum iti place tie. La 100 ml de apa poti sa pui 2 linguri de cafea macinata, cand o fierbi. Pe urma poti sa o indulcesti dupa gust.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    Ionela_Nastase
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 74
    Discutii: 5
    reteta de la gogo este combinatia ideala ...... eu pun cafeaua dupa ce clocoteste apa cu o lingurita de zahar (nu o fierb cu apa odata) si ii mai dau un clocot avand grija sa nu dea in foc:P

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    Gogo
    Gogo     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 07 aprilie 2011
    Comentarii: 43
    Discutii: 3
    Am incercat zilele trecute o reteta mai neconventionala de cafea :
    Cafea rece cu lichior
    Ingrediente :

    1 litru cafea neagra, rece,
    60 ml lichior de alune
    500 ml inghetata de vanilie
    cateva cuburi de gheata, zdrobite

    Amestecati toate ingredientele intr-un un blender pana se omogenizeaza si formeaza o spuma. Turnati amestecul in pahare inalte si serviti imediat.


    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    BAICU_ANA+MARIA
    Prima vizita 19 aprilie 2012
    Comentarii: 63
    Discutii: 2
    Cafea irlandeza
    Ingrediente:
    2 ml. de whisky
    5 ml. de Kahlua
    cafea
    frisca
    crema de menta
    zahar
    o cireasa

    Cum se procedeaza:
    Se toarna cafeaua fierbinte peste whisky si Kahlua, se indulceste, se acopera cu frisca si crema de menta si se decoreaza cu o cireasa.


    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    Ionela_Nastase
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 74
    Discutii: 5
    Intrebare: ce considerati ca este mai bine: sa facem un 3in1 rapid sau o cafea cu lapte ?

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    Anny
    Anny     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 26 aprilie 2012
    Comentarii: 11
    Discutii:
    Eu ador cafeua cu lapte, cred ca ar trebui sa spun mai degraba lapte cu cafea. De obicei beau cafeaua pentru gust nu pentru a ramane treaza, iar in combinatie cu lapte si miere este delicioasa. Daca mai presaram si niste scortisoara este divina.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    tib19
    tib19     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 20 aprilie 2012
    Comentarii: 130
    Discutii: 2
    hmmm, eu folosesc smantana mai subtire. daca nu merge asa, incearca cu frisca. nu, nu pregatesc in vreun fel anume cafeaua. pun ibricul cu apa si cafea pe aragaz, iar cand incepe sa se "umfle", opresc focul. apoi las putin, sa se aseze zatul, dupa care torn in cana. alte persoane pun cafeaua in apa direct infierbantata.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    BAICU_ANA+MARIA
    Prima vizita 19 aprilie 2012
    Comentarii: 63
    Discutii: 2
    TROPICAL COFFEE

    30 ml de rom [golden],
    150 ml de cafea fierbinte,
    45 ml de frisca,
    o lingura de zahar

    Mod de preparare
    Se amesteca romul si cafeaua intr-o cana si se indulceste dupa gust.
    Se adauga usor frisca, se presara cu scortisoara si se serveste.


    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    Petrea_Mihaela
    Prima vizita 28 aprilie 2012
    Comentarii: 16
    Discutii:
    SPANISH COFFEE

    60 ml de lichior de cafea,
    60 ml de coniac,
    200 ml de espresso tare,
    45 ml de frisca

    Mod de preparare
    Se amesteca toae ingredientele, inafara de frisca intr-un pahar Parfait.
    Se adauga deasupra frisca si se serveste.


    • Vote Down0Vote Up
  • acum 12 ani
    BAICU_ANA+MARIA
    Prima vizita 19 aprilie 2012
    Comentarii: 63
    Discutii: 2
    CAPPUCINO FIORENTINO

    1/3 de espresso cald si
    2/3 de spuma de lapte si frisca.
    Se umple trei sferturi un pahar cu lapte proaspat, apoi se toarna espresso cald deasupra laptelui. Apoi se toarna spuma de lapte sau frisca cu foarte multe grija, pentru a nu se dizolva inainte de a fi servita. Se pudreaza cu cacao neindulcita si cu praf de ciocolata (preferabil neagra). Se serveste intr-o ceasca asemanatoare cu cea se ceai, alaturi de un biscuite.


    • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)