Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 aniPuteti sa imi recomandati si mie o reteta pentru incepatori? Sa fie ceva simplu si usor de realizat. :D
Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 ani
Prima vizita 10 februarie 2011 Comentarii: 11 Discutii: 5 Poti gati oua umplute .. e simplu
Ingrediente:
- 15 oua
- un pate
- 150 gr smantana
- 150 gr maioneza
- sare si piper dupa gust
- ardei rosii si patrunjel pentru ornament
Preparea:
- se fierb ouale 5-8 min apoi se scot in apa foarte rece, se decojesc si le taiem pe jumatate
- galbenusul il punem intr-un castron cu pateul si 50 de gr de maioneza si amestecam pana obtinem o pasta
- intr-un alt castron amestecam smantana si maioneza ramasa si punem compozitia pe un platou
- umplem jumatatile cu pate si le aranjam frumos pe platou
- decorul il poti face cum doresti
O mica sugestie:
:* :* :* :* :*Atasamente:Oua-umplute.jpg 16K
-
acum 13 aniarata super..trebuie sa o incerc si euCome to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 ani
Prima vizita 10 februarie 2011 Comentarii: 11 Discutii: 5 -
acum 13 aniReteta e dementiala si chiar foarte usor de facut. V-o recomand cu caldura!
PS: Iubitul meu a fost cel mai fericit in urma activitatii mele culinare. :D
Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 aniAr trebui sa ii fac si eu iubitului meu o surpriza ...ar fi de-a dreptul socat daca ii gatesc ceva :-))Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniSa inteleg ca dintre voi doi el gateste mai mult? :DCome to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 ani:-)) nu cred ca se poate face o comparatie...eu nu gatesc DOAR el gateste si nu pare suparat din cauza asta momentan ...:-))Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniFoarte tare :))) Prietenul meu nu se pricepe deloc la gatit, eu sunt chiar o tanara speranta pe langa el. :PCome to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 aniBv ...asa trebuie ...oricum si eu mi-am propus sa mai incerc cate ceva ..doar ca tot aman de azi pe maine :-))
De-asta incerc sa ma mai documentez de pe forumuri si site-uri culinare:d
:*Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniDa, stiu cum e. Doar in weekend am timp sa gatesc si nici atunci nu ma omor prea tare. Bine ca mai sunt site-uri din astea ca sa mai invat cate ceva ca in cartile de bucate sunt retete prea complicate pentru mine.Come to the dark side...we have cookies... :D