Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 aniImi puteti recomanda ceva care sa faca ceaiul verde mai placut?? :-))
Ma chinui de ceva vreme sa ma las de cafea, dar nu ma atrage deloc ceaiul verde :-(
-
acum 13 aniMulta zeama de lamaie si miere sau zahar brun....iese foarte foarte bun.
Exista si ceai verde cu diverse arome . Am incercat o varianta cu fructe de cactus...are o aroma neobisnuita, dar mie mi-a placut.
-
acum 13 aniEu beau acum ceai verde cu iasomie de la Greenfield si are o aroma foarte placuta :) Eventual incearca sa il mai combini cu un alt ceai cu aroma de fructe.
-
acum 12 aniLamaie, miere si poate lapte condensat, ca englezii... Mie-mi place foarte mult asa!
-
acum 12 anisi eu il beau cu 2 felii de lamaie. fara citrice, nu are acelasi gust. am mai incercat ceai verde cu aroma de mar, aduc din Republica Moldova. Bun si ala ;). Uite alta reteta de ceai verde.
2 lingurite ceai verde
1 baton scortisoara
2 cuisoare
250 ml lapte
2 linguri zaharMod de preparare:
Pisam scortisoara si cuisoarele si se punem intr-un vas termorezistent. Peste turnam lapte, apa rece si zahar si amestecam. Punem vasul la foc mic timp de 2 minute. La final punem si ceaiul si mai lasam la fiert, la foc mic, inca un minut. Se strecoara inainte de servire.
-
acum 12 anitib19 a spus:
si eu il beau cu 2 felii de lamaie. fara citrice, nu are acelasi gust. am mai incercat ceai verde cu aroma de mar, aduc din Republica Moldova. Bun si ala ;). Uite alta reteta de ceai verde.
2 lingurite ceai verde
1 baton scortisoara
2 cuisoare
250 ml lapte
2 linguri zahar
Mod de preparare:
Pisam scortisoara si cuisoarele si se punem intr-un vas termorezistent. Peste turnam lapte, apa rece si zahar si amestecam. Punem vasul la foc mic timp de 2 minute. La final punem si ceaiul si mai lasam la fiert, la foc mic, inca un minut. Se strecoara inainte de servire.
Suna yummy si a orice numai a ceai nu, dar poate fi o solutie. O intrebare totusi: cata apa rece? Doar nu faci ceaiul in lapte. Si daca se dubleaza cantitatea de lichid, nu se amaraste prea tare daca nu-l bei pe loc? Nu de alta, dar sotul meu se uita la ceaiul verde ca la otrava daca trec mai mult de cinci minute dupa ce a infuzat.
-
acum 12 aniCeaiul verde este un excelent antioxidant, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor și factor de protecție anticancer. Mie imi place sa beau ceaiul verde rece in combinatie cu menta, lamaie si miere. Este extrem de delicios si sanatos.