Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 12 anisa stii ca a fost ok combinatia pt. stomac ;), numai ca a iesit mancare de bebe, iar eu voiam suc de mere :)). mi se pusese pata pe sucul de mere. cred ca daca mai puneam si o banana, atunci era foarte groasa.
-
acum 12 aniDaca orice cotail de fructe vi se pare prea gros se poate repara usor. Tot ce va trebuie este o lingura-doua de miere (depinde de cat de dulce preferati amestecul si cat de dulci sunt fructele) si gheata. Adaugati-le in blender alaturi de amestecul deja rezultat si mai zapaciti-le odata bine de tot. Astfel sucul de fructe va ajunge la consistenta dorita.
-
acum 12 animai nou, cat mai gasesc harbuz prin piete, vreau sa incerc un fel de tort. feliez pepenele rosu in 2-3 bucati mai mari, ca si cum ar fi blat de tort, apoi pun intre ele frisca, zmeura sau alte fructe, ornez cu un sirop de zahar si dau la frigider pentru 2-3 ore. cred ca o sa iasa absolut delicios. si e si usor de facut :D
-
acum 11 aniSaptamana trecuta am asistat (zic asistat, pentru ca de "implicat" nu prea aveam cum sa ma... pronunt, mie imi place doar produsul finit) la o discutie despre muraturi. Mi-am dat seama ca fiecare are retata lui pentru niste muraturi "de succes" care sa fie gustoase, tari si sa se pastreze bine pe iarna. Parerile variaza. Dar pentru niste pepeni rosii murati ai nevoie de pepeni cat mai mici, nici prea copti, nici prea cruzi (se pot folosi si mai mari, cu coaja mai subtire, si se taie bucati), castraveti, gogonele, sare, frunze de hrean si telina. Se spala pepenii mici si se pun in borcane, printre ei asezand castraveti si gogonele. Pentru aroma intensa se adauga si frunze de hrean si telina. La un litru de apa se pun 25 g de sare. Se pune saramura la fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna peste muraturi si se leaga borcanele cu celofan.
-
acum 11 aniStie cineva cum se pune pepenele la murat?Cu detalii daca se poate..[url=http://mfirma.de]internetseite erstellen[/url]