Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 aniAm mare nevoie de o dieta buna. Nu vreau sa ma infometez ca nu sunt genul ala de persoana. As vrea sa mananc mai sanatos, dar si sa slabesc ca am cam multicele kg. :DCome to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 animda...si eu as avea nevoie .. 8-|Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 anivad ca nimeni nu tine diete aici :)))Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 aniBuna! Eu stiu si chiar urmez o dieta sanatoasa. Se numeste dieta Rina 90, e un regim disociat recomandat de nutritionist. Nu te infometezi, mananci toti nutrientii necesari organismului si slabesti lent, 1,5-2 kg pe saptamana. Eu sunt la inceputul celei de-a treia saptamani si am cu 3 kg mai putin. Sunt foarte multumita pentru ca nici o alta dieta nu isi arata roadele.
-
acum 13 aniM-am documentat acum putin despre dieta Rina 90. Pare chiar interesanta, dar poti sa tii si ziua aceea doar cu apa? Pentru ca ma gandesc ca daca ai o zi solicitanta la munca, s-ar putea sa nu te simti prea grozav.Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 aniIeee ....cred ca am gasit dieta ideala ... :-D
Multumiiim :* >:D<Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniIn ziua aceea poti bea si zeama de supa, care poate fi satioasa si , deci, nu e chiar asa de rau.
-
acum 13 aniTu faci si sport sau doar tii dieta?Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 aniSport e recomandat "always" :!
-
acum 13 aniNu fac sport deloc. Adica, mint, fac, alergand prin casa si prin curte dupa fiica-mea care are aproape 2 ani!
-
acum 13 aniPăi nu prea e bine :) Noi inca nu alergam prin casa dupa ala mic (e prea mic: 6 luni) asa ca facem sport afara sau la sala. Sport is the "key to life"!