Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 12 ani1. Lapte cu cereale (musli)
2. Lapte amestecat cu un pahar de fructe proaspat stoarse/sfaramate la blender (cel mai bine merg capsunile, zmeura, marul, portocal, kiwi)
3. Ceai negru cu lapte
4. Ceai verde cu musetel (ii mai ia din gustul amar)
-
acum 12 animai puteti incerca si morcov pastarnac sfecla rosie mar.....este super bun
-
acum 12 anitelina 1frunza, morcov 1 bucata, spanac 2 frunze, curmale 2bucati
Intr-un vas de blender se pun frunzele de telina, spanac, castravetele, morcovul, ghimbirul si apa si se mizeaza pana devine o pasta. Se adauga strugurele, curmalele si se mai mixeaza odata.
-
acum 12 aniIn fiecare dimineata servesc un iaurt de baut natural (fara fructe, fara cereale) cat mai simplu. Am avut surpriza sa descopar ca este extrem bun si consistent, spre surprinderea mea imi taie pofta de mancare ceea ce ma ajuta tinand cont ca sunt la dieta:)
-
acum 12 aniDin punctul meu de vedere, micul dejun este masa de baza a zilei. Pot renunta de multe ori la cina, dar daca nu iau micul dejun, nu ma pot pune in miscare dimineata. De aceea, consider ca acesta trebuie sa fie destul de consistent. Pe langa asta, incerc renunt cat de cat la cafea si sa o inlocuiesc cu ceva la fel de energizant, dar mai sanatos. Lapte cu cereale, croissant cu suc natural / fresh de portocale, grefe rosii de cele mai multe ori... Acum, insa , accentul cade pe fructe de sezon. Putem mixa iaurt grecesc care are o consistenta densa si un gust delicios cu capsuni, fructe de padure, miez de nuca si o lingura de miere de albine.
-
acum 12 aniFetelor, puteti zice ce-oti zice, eu fara cafea nu functionez. La baieti le pregatesc ceai sau sucuri de fructe (mai ales in we cand nu suntem pe goana), dar fara o cafea tare de sa stea lingurita-n ea, nu simt ca m-am trezit. Ceaiurile (rooibos mai ales, preferatul meu) le beau pe toata durata zilei.
Dar cafeaua ma limpezeste pentru cateva ore, pana la urmatoarea cafea :-D
-
acum 12 aniDaca tot e vremea capsunelor, eu incerc acum un smoothie cu capsuni. Dimineata, pun in blender cateva capsuni, portocala, iaurt degresat, banana si o bucatica de ananas. Mixez bine, pana rezulta o bautura destul de spumoasa.
In alte dimineti ma multumesc cu niste cereale puse in iaurt, in majoritatea timpului, cu diverse arome.