Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 12 aniLa fel ca foarte multe persoane tot timpul incerc sa controlez cat de cat ce mananc si cat mananc pentru ca iau foarte repede in greutate. Iar daca nu am grija cu siguranta as pune cateva kilograme pe mine. In weekend de obicei imi mai permit sa gust din toate dar in timpul saptamanii de luni pana vineri am interzis la orice tine de: dulciuri, sucuri carbogazoase, carne grasa si mai ales paine (pe care o consum doar daca e vorba de 1/2 felii si acelea foarte bine prajite.
Astfel ca de luni pana vineri pun accent pe:
- salate unde inlocuiesc uleiul cu zeama de lamaie;
- inlocuiesc sare cu doar un varf de piper;Seara incerc sa pregatesc salata romaneasca din :
- un cartof si morcov fiert,
- masline;
- 3 cepe verzi
- un singur ou fiert.Le tai pe toate cubulete le pun intr-un bol unde amestec totul iar la urma adaug un varf de piper peste. Este o salata care chiar tine de foame si dupa aia nu mai simti nevoia sa dai fuga la frigider. Cel putin la mine a mers si am slabit 5 kilograme in 3 saptamani tinand totusi cont ca in weekend-uri am mai servit un gratar, o inghetata etc.
-
acum 12 aniSalata din cartofi fierti si sfecla
Ingrediente:
- 4 cartofi medii
- 2 sfecle mici
- 2 castraveti
-1 legatura patrunjel
- 3 cepe verzi
- iaurt grecescMod de preparare: Se pun cartofii si sfecla la fiert. Dupa care se lasa la racit si sfecla si cartofii si se taie cubulete impreuna cu castravetii si cepele. Se pune totul int-un bol peste care se presara patrunjel si 3 linguri de iaurt grecesc. Pofta mare!
-
acum 12 aniIncearca, nu sa te abtii de la ce ai zis, ci sa se diminuezi treptat cantitatea. Gandeste-te ca, daca le elimini, elimini ceea ce ii trebui corpului, si ajungi fie sa mananci apoi mai mult, fie sa ai probleme de sanatate. Stabileste-ti pe zile cantitatile din fiecare (chiar si din paine), apoi, usor, redu-le.