Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 12 aniPoate vreti sa va incantati uitandu-va la imaginile urmatoare urmarind linkul http://pinterest.com/maureenmandy/you-can-have-your-cake-and-eat-it-too/ Sper ca cineva sa aiba curajul sa incerce ceva de aici :)
-
acum 12 aniArata superb torturile... Imi vine sa ling ecranul. M-as incumeta sa incerc sa fac unul, binenteles de ciocolata. Sper sa-mi iasa...
-
acum 12 aniAm gasit si eu niste imagini foarte apetisante pe noua retea de socializare. Pacat ca nu-s trecute si retetele. Asa, imi fac inima rea cand vad bunatatile si nu stiu cum sa le si prepar :D. In schimb, ieri am mancat niste bomboane rafaello facute in casa. Yummmy! Cand am intrebat cum au iesit asa bune, am primit un raspuns pe masura: reteta e aceeasi, dar ingredientul-surpriza consta in... multa dragoste!
-
acum 12 aniApropode apetisant, incearca o reteta de briose cu mure (sau orice alt fruct ai prin casa)
Ingrediente: 2 oua, 100 ml ulei, 100 g zahar, 200 g iaurt, 300 g faina, un praf de copt, un pic de sare, 30 g mure (proaspete sau congelate), jumatate de borcan de dulceata de mure.
Mode de preparare: Pui iaurtul intr-un bol, cu ouale, zaharul si uleiul si le amesteci bine, apoi adaugi faina sare si preful de copt, amestecand pana se omogenizeaza tot. Se pun hartiutele in tava de briose si punem compozitie , cam jumatate de forma. Apoi punem cate o lingurita de dulceata, inca un strat de aluat, si murele proaspte sau congelate deasupra. Se pun in cuptor si se lasa acolo pana se rumenesc. Dupa ce s-au racit pot fi scoase hartiutele
-
acum 12 aniPentru toti iubitorii de ciocolata, iata o reteta delicioasa cu fructe de sezon: tarta de ciocolata cu zmeura.
pentru aluat;
- 200 g unt moale
- 100 g zahar
- 1 varf de cutit sare
- 1 plic zahar vanilat
- 270 g faina
- 30 g cacao
pentru crema:
- 200 g ciocolata amaruie
- 150 ml frisca
- zahar doar daca va place mai dulce
- zmeura
Se framanta aluatul, se inveleste in folie si se baga pentru doua ore la rece. Se scoate apoi se intinde in tava, peste se pune hartie de copt, boabe de fasole uscata, si se baga la cuptor pana se coace.
Pentru crema se pune frisca la infierbantat, nu se lasa deloc sa fiarba, se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana se topeste ciocolata.
Crema se pune peste tarta coapta si racita, apoi se pun boabele de zmeura.
Atasamente:tarta cu ciocolata.jpg 8K
-
acum 12 aniOau ! Cat de profi poate sa arate ! Felicitari ! Sunt convinsa ca e... ma rog, a fost, delicioasa ! Arata incredibil de bine. Inca o data felicitari. Ai indemanarea de a prepare retete apetisante si mai mult de atat, aspectul este deosebit.
-
acum 12 aniAlbinuta, cred ca o sa incerc maine reteta ta briose, dar in loc de mure o sa pun prune si gem de prune. Saptamana asta am facut si tarta cu prune :)), tot dupa o reteta de pe acest forum. sar`na fetelor, ma salvati! :))
-
acum 12 aniAndronic_Oana Sorina a spus:
Oau ! Cat de profi poate sa arate ! Felicitari ! Sunt convinsa ca e... ma rog, a fost, delicioasa ! Arata incredibil de bine. Inca o data felicitari. Ai indemanarea de a prepare retete apetisante si mai mult de atat, aspectul este deosebit.
Multumesc, :"> . Adevarul e ca a iesit foarte buna, si ma bucur ca am apucat sa o fotografiez. Voiam sa fac fotografii si in sectiune, la felie, dar ne grabeam sa gustam :-D . Dupa ce am taiat cate o felie de caciula am facut greseala de a lasa biata tarta nesupravegheata cu baietii mei cat m-am dus pana la farmacie. Cand m-am intors, lingeau platoul.