Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

  • acum 10 ani
    Rap_Ale
    Rap_Ale     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 20 aprilie 2012
    Comentarii: 26
    Discutii: 14
    Poate vreti sa va incantati uitandu-va la imaginile urmatoare urmarind linkul http://pinterest.com/maureenmandy/you-can-have-your-cake-and-eat-it-too/ Sper ca cineva sa aiba curajul sa incerce ceva de aici :)

    • Vote Down0Vote Up
  • 7 Comentarii sorteaza in functie de:
  • acum 10 ani
    Anny
    Anny     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 26 aprilie 2012
    Comentarii: 11
    Discutii:
    Arata superb torturile... Imi vine sa ling ecranul. M-as incumeta sa incerc sa fac unul, binenteles de ciocolata. Sper sa-mi iasa...

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 10 ani
    tib19
    tib19     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 20 aprilie 2012
    Comentarii: 130
    Discutii: 2
    Am gasit si eu niste imagini foarte apetisante pe noua retea de socializare. Pacat ca nu-s trecute si retetele. Asa, imi fac inima rea cand vad bunatatile si nu stiu cum sa le si prepar :D. In schimb, ieri am mancat niste bomboane rafaello facute in casa. Yummmy! Cand am intrebat cum au iesit asa bune, am primit un raspuns pe masura: reteta e aceeasi, dar ingredientul-surpriza consta in... multa dragoste!

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 10 ani
    Albinuta
    Albinuta     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 87
    Discutii: 12
    Apropode apetisant, incearca o reteta de briose cu mure (sau orice alt fruct ai prin casa)
    Ingrediente: 2 oua, 100 ml ulei, 100 g zahar, 200 g iaurt, 300 g faina, un praf de copt, un pic de sare, 30 g mure (proaspete sau congelate), jumatate de borcan de dulceata de mure.
    Mode de preparare: Pui iaurtul intr-un bol, cu ouale, zaharul si uleiul si le amesteci bine, apoi adaugi faina sare si preful de copt, amestecand pana se omogenizeaza tot. Se pun hartiutele in tava de briose si punem compozitie , cam jumatate de forma. Apoi punem cate o lingurita de dulceata, inca un strat de aluat, si murele proaspte sau congelate deasupra. Se pun in cuptor si se lasa acolo pana se rumenesc. Dupa ce s-au racit pot fi scoase hartiutele

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 10 ani
    alinetu
    alinetu     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 97
    Discutii: 7
    Pentru toti iubitorii de ciocolata, iata o reteta delicioasa cu fructe de sezon: tarta de ciocolata cu zmeura.


    pentru aluat;

    - 200 g unt moale
    - 100 g zahar
    - 1 varf de cutit sare
    - 1 plic zahar vanilat
    - 270 g faina
    - 30 g cacao

    pentru crema:
    - 200 g ciocolata amaruie
    - 150 ml frisca
    - zahar doar daca va place mai dulce
    - zmeura

    Se framanta aluatul, se inveleste in folie si se baga pentru doua ore la rece. Se scoate apoi se intinde in tava, peste se pune hartie de copt, boabe de fasole uscata, si se baga la cuptor pana se coace.
    Pentru crema se pune frisca la infierbantat, nu se lasa deloc sa fiarba, se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana se topeste ciocolata.
    Crema se pune peste tarta coapta si racita, apoi se pun boabele de zmeura.

    image
    Atasamente:
    tarta cu ciocolata.jpg 8K

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 10 ani
    Andronic_Oana+Sorina
    Prima vizita 11 mai 2012
    Comentarii: 66
    Discutii: 32
    Oau ! Cat de profi poate sa arate ! Felicitari ! Sunt convinsa ca e... ma rog, a fost, delicioasa ! Arata incredibil de bine. Inca o data felicitari. Ai indemanarea de a prepare retete apetisante si mai mult de atat, aspectul este deosebit.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 10 ani
    tib19
    tib19     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 20 aprilie 2012
    Comentarii: 130
    Discutii: 2
    Albinuta, cred ca o sa incerc maine reteta ta briose, dar in loc de mure o sa pun prune si gem de prune. Saptamana asta am facut si tarta cu prune :)), tot dupa o reteta de pe acest forum. sar`na fetelor, ma salvati! :))

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 10 ani
    alinetu
    alinetu     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 97
    Discutii: 7

    Oau ! Cat de profi poate sa arate ! Felicitari ! Sunt convinsa ca e... ma rog, a fost, delicioasa ! Arata incredibil de bine. Inca o data felicitari. Ai indemanarea de a prepare retete apetisante si mai mult de atat, aspectul este deosebit.



    Multumesc, :"> . Adevarul e ca a iesit foarte buna, si ma bucur ca am apucat sa o fotografiez. Voiam sa fac fotografii si in sectiune, la felie, dar ne grabeam sa gustam :-D . Dupa ce am taiat cate o felie de caciula am facut greseala de a lasa biata tarta nesupravegheata cu baietii mei cat m-am dus pana la farmacie. Cand m-am intors, lingeau platoul.


    • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)