Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 12 aniCocktailuri cu gheata sfarmata, cu banane sau kiwi sunt absolut delicioase si perfecte pentru o vara super calduroasa iar la mare se gasesc la m-ai tot pasul asa ca Mihaela profita din plin de vacanta si serveste din toate cate putin. Insa fa si niste poze si posteaza pe forum sa vedem si noi:)
-
acum 12 aniuf, nici eu nu am aflat reteta unui cocktail de prin suceava, si tot cu suc de mere. clar, conspiratie! :)) e adevarat, secretul de serviciu e secret :))
-
acum 12 aniPentru iubitorii de menta, precum subsemnata, si cu speranta ca o sa mai avem parte macar de cateva zile calde, reteta de mojito :
Ingrediente:- 2 lingurițe de zahăr tos
- sucul de la jumătate de lămâie verde (limetă)
- 2 ramuri de mentă proaspătă (frunzele și tulpina)
- 90 ml apă minerală carbogazoasă
- 45 ml rom Havana Club
- 4 cuburi de gheațăPreparare:
- Puneți zahărul tos într-un pahar înalt. Stoarceți suc de lămâie verde cât să acoperiți zahărul.
- Adăugați fruzele de mentă întregi.
- Cu ajutorul unui pistil amestecați bine pentru a elibera aroma mentei.
- Turnați apa minerală, romul și adăugați cuburile de gheață (rețeta originală din Cuba nu se face cu gheață pisată).
- Amestecați ușor și serviți.
-
acum 12 aniAlinetu, super reteta am folosit-o la o intalnire cu fetele si pot spune ca le-am dat pe spate. A iesit o mega bautura de care toata lumea a fost foarte incantata. Multumesc mult >:D<