Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 aniZilele trecute a gatit prietenul meu un sos mai neobisnuit cel putin pentru mine ... dar care s-a dovedit a fi foarte delicios..o sa vi-l zic si voua...e chiar usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente:
- a tocat 2 cepe de dimensiune medie, apoi le-a pus intr-o tigaie cu ulei incins si le-a lasat la calit
- dupa ce s-a calit ceapa, a adaugat bulion de casa
- apoi le-a lasat pe foc in jur de 5 -7 min, timp in care a mestecat constant
- dupa a batut 2 oua intr-un castronel si le-a pus peste compozitia cu rosii
- dupa a mai lasat 1/2 min pe foc si a mestecat continuuEu una nu am mai intalnit sos de rosii in care sa se puna ou...dar a iesit foarte bun.... si in concluzie e bun la casa omului :-))
Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 12 anioau... suna interesant sosul pregatit de prietenul tau ! voi incerca sa-l fac si eu, desi suna cam ciudat combinatia de ou cu sos de rosii. Cred ca ar mai merge si cu ceva condimente !
-
acum 12 aniMama mea pune miere, unt si otet in sosul de rosii :)).
iulia_mihaela a spus:Zilele trecute a gatit prietenul meu un sos mai neobisnuit cel putin pentru mine ... dar care s-a dovedit a fi foarte delicios..o sa vi-l zic si voua...e chiar usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente:
- a tocat 2 cepe de dimensiune medie, apoi le-a pus intr-o tigaie cu ulei incins si le-a lasat la calit
- dupa ce s-a calit ceapa, a adaugat bulion de casa
- apoi le-a lasat pe foc in jur de 5 -7 min, timp in care a mestecat constant
- dupa a batut 2 oua intr-un castronel si le-a pus peste compozitia cu rosii
- dupa a mai lasat 1/2 min pe foc si a mestecat continuu
Eu una nu am mai intalnit sos de rosii in care sa se puna ou...dar a iesit foarte bun.... si in concluzie e bun la casa omului :-))