Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 aniMa puteti ajuta cu niste sugestii pentru masa de Paste? ;;)
Mi-am luat cateva zile de concediu si as vrea sa ii usurez munca mamei(va fi o maaare surpriza din partea mea sa gatesc) ...si sa gatesc eu de Paste(sper sa fie comestibile incercarile mele :-)) )Ce mancaruri traditionale de Paste gatiti?
;;)Astept cu nerabdare raspunsurile voastre ;;) :*
Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniMmmm, drob :D :D Dar nu de miel :D Eu am facut din ficat de pui anul trecut ;)) Trebuie sa vad daca mai gasesc reteta...revin :P
-
acum 13 aniI'll be waiting .... :-D :*Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 anipasca voi face eu daca doresti reteta, dar nu am poze inca deoarece m-am apucat de fotografiat preparatele mai tarziu
-
acum 13 aniSigur :)....astept reteta ta :-D....Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniNici un Paste fara cozonac. Daca vrei, iti pot oferi o reteta care sigur iese bine .
-
acum 13 aniMultumesc pentru raspuns :)
Suna foarte bine...mama ar fi incantata sa fac cozonac, dar sper sa imi si iasa asa ca te rog sa tii cont ca sunt incepatoare si sa imi dai cat mai multe detalii legate de reteta, ar fi grozav daca ai si poze din timpul prepararii :-D
(sper sa ma descurc caci altfel ar trebui sa ma "umilesc" si sa ii cer ajutor mamei :-)) )Astept reteta ta, ms inca odata :*
Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniCozonacul sa fie cu multa nucă. Eventual doar cu nuca :D