Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 11 aniAseara imi era pofta de salata orientala nu mai servisem de mult, cartofi fierti taiati cubulete, masline, doua oua fierte bine taiate feliute, ceapa si 3 gogosari rosii murati taiati imbinati cu 1 varf sare, 1 lingurita ulei ... absolut delicios. Din pacate nu am avut cu ce sa fac un sos pentru ca nu aveam maioneza sau smantana, insa recomand si prezenta sosului este si mai bun.Atasamente:
2013-02-24 07.47.17.jpg 1M
-
acum 11 aniArata foarte bine. Imi face pofta salata ta ! Cand eram mica, mama pregatea des salata aceasta. Acum insa, recunosc, mie nu-mi cade usor combinatia de cartofi cu ou, dar din cand in cand risc si mananc. Asta e ! Sunt pofticioasa !
-
acum 11 aniSi mie imi place foarte mult... plus ca noi o serveam cand eram mici si in varianta de post. Este, totusi, o reteta relativ usor si rapid de preparat. Secretul e sa alegi cartofi rosii cat mai mici, ca sa fiarba cat mai repede si sa nu se sfarame in momentul in care ii tai cubulete. De asemenea, poti face (cat timp fierb cartofii) un sos din 3-4 linguri de otet, 6 linguri de ulei, sare, piper si ceapa taiata, care se lasa putin la marinat, iar dupa ce am taiat cartofii, sa adaugam repede sosul, cat sunt inca fierbinti, pentru ca acesta sa patrunda bine cartofii si sa fie mai gustosi. Sigur, merge si varianta cu maioneza, dar daca punem deja oua fierte tari si taiate cubulete, cred ca ajunge si sosul de care vorbeam...