Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 11 aniImi plac pastele sub orice forma. Nu mananc prea des, dar de fiecare data schimb reteta. Ieri mi-am preparat o portie de spaghete cu nuca. Mancam asa ceva in copilarie pentru ca era solutia rapida pentru ceva dulce si satios.
Avem nevoie de : spaghete (sau paste de orice fel), zahar, unt, nuca macinata.
Cum procedam : Fierbem pastele conform instructiunilor. Nu le clatim cu apa rece sa nu se raceasca. Le scurgem si punem peste ele untul taiat cubulete si omogenizam pana se topeste untul. Orientativ, la 300-400 g paste puneti cca 50 g unt.
Se adauga zaharul si nuca macinata. Se amesteca si apoi se mananca tot.
Pofta buna !
-
acum 11 aniceva in genul imi pregatea mama cand eram mica. si pentru ca ma stia fan marmelada, punea din belsug. erau asa bune fierbinti! dupa aia, cand se raceau isi pierdeau din aroma, evident, si imi provocau arsuri usoare la stomac :| in ciuda problemelor mele digestive, nu as refuza o portie de spaghete, paste penne sau fusilli cu marmelada si putin zahar, facute de mama :D.