Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 11 aniEsti in pana de idei si ai prin casa niste paste (de orice fel) si un pic de branza, poti face paste cu branza la cuptor
Ingrediente : 250 g pastee; 400 g telemea de vaca, rasa (sau de oaie); 5 oua; 5 linguri de zahar; 250 ml lapte; 25 g unt; 2 pliculete zahar vanilat, si zahar tos; coaja rasa de la o lamaie.
Mod de preparare : Puneti ouale in mixer, adaugati zaharul tos, zaharul vanilat si mixati pana ce se dizolva zaharul. Adaugati laptele, coaja de lamaie si mixati in continuare inca putin. Turnati compozitia intr-un bol, adaugati branza rasa si amestecati bine pentru omogenizare. Ungeti cu unt vasul pe care il veti introduce la cuptor, turnati amestecul de branza si oua peste macaroanele fierte in prealabil (conform indicatiilor de pe ambalaj) si amestecati. Turnati toata compozitia in vas si introduceti in cuptorul preincalzit, unde le veti lasa aproximativ 45 de minute (pana ce macaroanele capata o culoare rumena si aurie la suprafata). Scoateti-le din cuptor, lasati-le sa se racoreasca un pic, dupa care portionati si se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna !