Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 11 aniPentru amatorii bucatariei asiatice, propune reteta de "Scoici cu taitei chinezesti".
Ingrediente :
1 punga carne de scoica [ 500 gr]
1 lamaie
1 ardei kapia
1 ardei iute
1 tulpina telina
2 catei usturoi
5 cm praz
patrunjel verde
ulei
1 lingura unt
sos soia
sos peste
sare
1 punga taitei chinezesti
2 ouaAveti grija cu sarea , sosul de soia si cel de peste contine suficienta !
Mod preparare :
Ardeii, telina, prazul si usturoiul, taiati rondele se prajesc usor in putin ulei.
Adaugati scoicile spalate + untul si mai prajiti 3-4 min.
Asezonati cu sos de soia, sos de peste, zeama si coaja de lamaie.
Serviti cu taitei chinezesti prajiti. [ taiteii fierti in apa cu sare se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins, se toarna deasupra ouale batute ,se lasa sa prinda crusta dedesupt, apoi se intorc cu grija cu ajutorul unei palete sa se prajeasca si pe partea cealalta]Pofta buna !