Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

 • acum 13 ani
  Catalin
  Catalin     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 15 martie 2011
  Comentarii: 7
  Discutii: 4
  Nu prea suport berea. Nu pot bea multă bere!
  Vi s-a mai întâmplat ?
  Is this normal ?
  :-))

  • Vote Down2Vote Up
 • 6 Comentarii sorteaza in functie de:
 • acum 13 ani
  Adrian_Catalin
  Prima vizita 25 martie 2011
  Comentarii: 2
  Discutii:
  Berea consumată în cantități moderate este considerată benefică organismului. Teoretic o bere pe zi nu strică, depinde însă și de momentul în care este consumată: în niciun caz pe stomacul gol sau în locul unei mese.

  Nu pot să spun că berea e un aliment, dar nici o băutură alcoolică care poate dăuna. Pentru mine berea este un prilej de a mă întîlni cu prietenii, o băutură ce completează minunat vizionarea unui meci sau, de ce nu, un lichid care să-mi potolească setea. Mai întîi nu îmi plăcea gustul, apoi nu îmi plăcea aciditatea, acum nu-mi plac unele mărci pentru că sînt prea dulci, dar știu că am de unde alege :D

  Se poate introduce și în alimentația de zi cu zi: în sosurile pentru carne, pizza (combinație delicioasă cu oregano șicimbru) sau paste. Se poate servi împreună cu un grătar sau cu afumătură.

  Din punctul meu de vedere e normal ca toleranța la bere să difere de la persoană la persoană, dar acest lucru este valabil pentru toate băuturile, chiar și pentru cele non-alcoolice.


  • Vote Down1Vote Up
 • acum 11 ani
  tib19
  tib19     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 20 aprilie 2012
  Comentarii: 130
  Discutii: 2
  nici eu nu prea beam bere :)) mi se parea prea amara. am inceput cu una tipic feminina, dupa cum spun barbatii, iar acum imi place s-o beau si pe cea amara. nu am ajuns inca la una foarte amara, dar... ca si vinul, berea poate fi utilizata drept ingredient, numai noi nu o folosim pt. ca suntem reticenti, nu prea stim ce efect ar avea etc.

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  Mihaela_C
  Mihaela_C     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 20 aprilie 2012
  Comentarii: 107
  Discutii: 4
  Eu nu tolerez vinul, decat foarte rar si foarte alb :-D ... cat despre bere, am avut o perioada in care am baut foarte multa (cred ca totusi era pe stomacul plin, pentru ca rezistam destul de bine), apoi o perioada de cativa ani n-am baut deloc, iar acum a revenit in meniu, am reinceput si eu cu cele aromate, mai slabe si mai dulci, dar mi-am dat seama ca, la temperatura potrivita este buna oricare :-))

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  alinetu
  alinetu     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 18 aprilie 2012
  Comentarii: 97
  Discutii: 7
  Cat de buna e o bere rece dupa o zi de munca obositoare si atat de calduroasa =P~ . Cand vorbim de bere nearomata, neindulcita, prefer berile amare, fara malai, mai tari. Dar depinde de ce am chef in momentul respectiv. Pot sa am pofta de o bere neagra sau, mai rar, de una nefiltrata (inca mai caut varietatea ideala). Si mai nou am descoperit ca pot sa combin doua din bauturile mele preferate de vara: limonada cu menta si berea. Rezultatul e surprinzator de racoritor si delicios.

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  Ursu_Elena
  Ursu_Elena     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 19 aprilie 2012
  Comentarii: 57
  Discutii: 58
  Radler este cea mai buna bere pentru femeii. E ca o limonada si nici macar nu simti cantitatea de alcool. Daca nu ar fi pusa intr-o sticla specifica berii nici nu ai zice ca e bere. Superrr buna, vara pe caldurile astea e numai potrivita!!

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  Andronic_Oana+Sorina
  Prima vizita 11 mai 2012
  Comentarii: 66
  Discutii: 32
  Eu prefer redd's. Pt continutul mai ridicat de alcool. E ok si Radler, am auzit ca au si o varianta cu menta si una dintre colegele mele a recomandat-o. Am sa incerc si revin cu impresii. Cat despre toleranta la bere, cred ca e adevarat ca fiecare isi are limitele. Eu nu o consum in cantitati mari, doar ocazional. Si in nici un caz ca pe apa. Consecintele consumului sunt destul de grave pentru stomacaul meu.

  • Vote Down0Vote Up


Taguri

Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)