Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

 • acum 11 ani
  Ursu_Elena
  Ursu_Elena     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 19 aprilie 2012
  Comentarii: 57
  Discutii: 58
  Sambata am facut o combinatie de cafea tare plus mandarine, tinand cont ca seara am mancat pizza reteta a fost absolut mortala. Stomacul meu a fost distrus toata ziua. Am avut noroc de IMODIUM si Antigast Forte altfel as fi fost nefericita si cu burtica cat un purice inca doua zile.

  • Vote Down0Vote Up
 • 2 Comentarii sorteaza in functie de:
 • acum 11 ani
  Mihaela_C
  Mihaela_C     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 20 aprilie 2012
  Comentarii: 107
  Discutii: 4
  Ce cocktail interesant!... Mie, de exemplu, pizza in sine mi se pare o combinatie "mortala" chiar in sensul ei negativ. Asta pentru ca in regimurile alimentare, dar si pentru o alimentatie sanatoasa in general, sunt indicate in primul rand combinatiile alimentare corecte. Astfel: proteine + vegetale, amidonoase+ vegetale, amidonoase + grasimi, vegetale + lipide. Ori, pizza are de toate la un loc, de unde... bomba cu ceas! Si cafea si mandarine!!! [-( Dar, stai linistita! Nu esti singura care mai face din cand in cand combinatii periculoase pentru stomac. Eu am aflat abia de curand ca obisnuitele cereale cu lapte sau cu iaurt, servite aproape in fiecare dimineata, nu numai ca nu sunt indicate dar sunt si total distructive pentru sistemul nostru intern, si in loc sa-ti dea energie, forteaza corpul sa consume mai multa energie pentru digestie.

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  alinetu
  alinetu     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 18 aprilie 2012
  Comentarii: 97
  Discutii: 7
  Subscriu. Mananc foarte rar pizza, daca ies undeva, prefer sa comand altceva, dar se intampla sa-mi fie pofta cateodata, sau e mai comod sa comandam pizza atunci cand ne strangem mai multi. Si, de fiecare data sufar intens. La cafea nu pot renunta, uneori nici seara, deci e foarte usor sa faci combinatii nefericite. Sucurile acidulate imi provoaca crampe, deci le cumpar extrem de rar. Iar citricele imi plac la nebunie, dar stomacul meu nu prea le tolereaza. Una peste alta, pastilele de stomac nu lipsesc niciodata din dulapiorul meu cu medicamente.

  • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)