Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

 • acum 11 ani
  Andronic_Oana+Sorina
  Prima vizita 11 mai 2012
  Comentarii: 66
  Discutii: 32
  La Moo Gelatterie am servit cea mai reusita inghetata cu aroma de fistic dupa de care ma topesc pur si simplu. Am asortat-o cu o cupa cu aroma snickers si am devenit fanul nr. 1 al acestei gelaterii. E de departe cel mai bun furnizor de inghetata de pana acum. Recomand !!!!

  • Vote Down0Vote Up
 • 3 Comentarii sorteaza in functie de:
 • acum 11 ani
  Albinuta
  Albinuta     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 18 aprilie 2012
  Comentarii: 87
  Discutii: 12
  sunt o fana a inghetatei cu aroma de fistic, si daca spui ca ai gasit una foarte buna la Moo Gelatterie, o sa incerc si eu .. sunt curiaoasa de o combinatie fistic si pepene galben ... o fi bun ?

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  Andronic_Oana+Sorina
  Prima vizita 11 mai 2012
  Comentarii: 66
  Discutii: 32
  La cateva zile dupa ce am postat comentariul, m-am intors intamplator la gelateria respectiva. De fapt, numele sau nu e Moo, ci Graffitti. Dar nu-i nimic ca Moo e putin mai incolo si are sortimente si mai delicioase. Avea si aroma de pepene galben si arata absolut bestial !! Moo gelateria e pozitionata cam pe culoarul din mijloc dintre magazine, si daca intri in Mall pe la intrarea de la parter din dreptul hipermarketului Auchan si te indrepti spre Carturesti, sa zicem, vei vedea cu siguranta aceasta gelaterie. E pusa strategic acolo ;)

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  alinetu
  alinetu     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 18 aprilie 2012
  Comentarii: 97
  Discutii: 7
  Imi place inghetata, dar nu este dulcele meu de baza (tot ciocolata rulz). Totusi inghetata de fistic a fost mereu preferata mea, dar cumva, nu mai reusesc sa regasesc gustul pe care o avea cand eram copil si cand ajung intr-o gelaterie o evit, de teama unei dezamagiri. O sa incerc si eu si la Moo si la Graffitti, poate-poate. Va recomand, in schimb cea mai noua descoperire a mea in materie. Incercati oriunde gasiti inghetata de mango. Este una din cele mai aromate gustate vreodata, fara sa fie gretos de dulce. Iar mie imi place ca atare, fara sa o combin cu topinguri sau cu alte arome.

  • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)