Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 11 ani
Andreea Raicu a fost recent in Toscana si a postat pe blogul personal ce ia placut cel mai mult - Omleta:
"Ingrediente: 3 linguri de ulei de masline extravirgin; o ceapa verde, curatata si taiata marunt; 2 rosii mari, taiate cubulete foarte mici; 6 oua; sare; piper
Mod de preparare: Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, adauga ceapa si caleste-o pana devine translucida, adica in jur de cinci minute. Adauga rosiile, lasa focul mic si fierbe pana cand compozitia scade. Sucul de rosii ar trebui sa scada cam in jur de 15-20 de minute.Intr-un bol, bate ouale cu putina sare si piper. Adauga ouale peste rosii si amesteca continuu cu o lingura de lemn. Indeparteaza tigaia de pe foc dupa 2-3 minute."
Eu zic fetelor ca merita sa incercam sa preparam si noi o astfel de omleta, pare foarte usor de preparat chiar si pentru cele mai neindemanatice dintre noi. Eu sunt fana Andreea Raicu:) daca nu vati dat seama deja:)
-
acum 11 ani
si laura cosoi mai posteaza pe blogul personal anumite retete. majoritatea sunt foarte usoare si rapid de facut. probabil, pentru ca nu prea are timp, gateste mai simplut (nu ca eu as fi experta in ale bucatariei :D ). ultima reteta pe care a incercat-o este ciorba de loboda. recunosc, nu sunt fana acestei plante. Avem nevoie de loboda, orez, ceapa verde, leustean si lamaie. Se fierb orezul si ceapa, apoi cand sunt gata se adauga loboda si leusteanul. Se opreste focul, se lasa asa cam 5-6 minute, dupa care se stoarce lamaia. Laura zice ca se poate servi si simpla ciorba, si cu o lingura de smantana.