Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 12 aniInafara de ceaiul de pojarnita, ce alt remediu super rapid stiti ? Ca eu sunt in pana uneori si mai ales acum vara, cand foarte usor te poti molipsi de vreo bacterie la stomac :(
-
acum 12 aniAm patit-o odata cu stomachul rau de tot desi, luasem tot felul de pastile nu-mi mai trecea. Noroc ca mi-am amintit de unul din remediile spuse de o colega: ceaiul de chimen. Spun din experienta in cateva ore nu mai aveam nimic , face minuni acest ceai pt stomac.
-
acum 12 aniuneori mai incerc ceaiul de busuioc. Cand apa incepe sa fiarba pune cateva frunze si las vreo 2-3 minute pe foc. Apoi iau, il acopar, iar dupa alte 2-3 minute il strecor si il beau nici cald, nici rece. Din cate stiu de la bunica, este bun si ceaiul din flori de salcam. Pacat, insa, ca salcam gasim numai primavara. O fi de vanzare pe la plafar, dar cules direct de la mama natura cred ca e mult mai bun.
Cand eram mica, mama imi facea un ceai din pojarnita si menta daca ma durea stomacul.
-
acum 12 aniCel mai bun leac pentru durerile de stomac este zeama de lamaie, insa nu helas si nici indulcit cu zahar. Ci in starea sa naturala de lamaie chiar daca e foarte amar incearci sa treci peste gust si sa bei cel putin cinci linguri si in cel mai scurt timp iti revii. Un alt produs care face bine cand te doare stomacul foarte tare este felia de paine pe care o prajesti atat de bine incat sa o arzi. Arsura de pe crusta felii de paine este cel care potoleste durerile.
-
acum 12 aniIntr-adevar zeama de lamaie ia durerea? De obicei, cand am probleme cu stomacul, evit orice fel de citrice, ca mi se pare ca-mi acutizeaza durerea. O prietena bea in fiecare zi cate o lamaie pentru a-si intari imunitatea. Stoarce bine lamaia, toarna intr-o cana zeama, apoi completeaza cu apa. Nu adauga nici un fel de indulcitor.
-
acum 12 aniE prima oara cand aud de un asemenea ceai ca ar fi bun de stomac. Eu pentru a evita astfel de dureri folosesc un produs de detoxifiere numit untoxin.
-
acum 11 aniCeaiul de mustel sau din coada soricelului nu merge?A incercat cineva?[url=http://mfirma.de]internetseite erstellen[/url]