Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!
-
acum 13 ani
Prima vizita 10 februarie 2011 Comentarii: 11 Discutii: 5 Va asteptam aici sa facem prezentarile si sa ne cunoastem mai bine :)
-
acum 13 aniNumele meu este Negut Cornelia, sunt o mamica fericita, casnica si ador sa gatesc...:)
Am o fetita de 11 ani Alina si un sot minunat .. o sa revin cu poze :-DP.S: Ma bucur tare mult ca ati facut si forum la site.. Sper sa realizam impreuna o comunitate mare in care sa invatam lucruri interesante:)
:* :* :*
Prea multi bucatari strica supa.(Proverbe si zicatori din folclor)
-
acum 13 aniBunaaaa,
Numele meu este Iulia... nu sunt casatorita si sunt la inceput de drum in ceea ce priveste arta culinara :-D
Sper sa invat cat mai multe de la voi :-D:*
Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta (Edward A. Murphy)
-
acum 13 aniEu sunt Veronica,am un baiat de 14 ani si un sot minunat si intelegator..Sper sa intregim aceasta comunitate cu oameni calzi si primitori,deschisi la orice discutie,sfat sau de ce nu atunci cand avem nevoie de ajutor.
-
acum 13 aniBuna :D
Eu sunt Miki si sunt un dezastru in bucatarie. Asa ca am hotarat ca cel mai bine e sa invat de la niste persoane care nu intra in bucatarie doar ca sa manance. Sper ca pana o sa ma casatoresc sa stiu si eu sa fac mai mult decat cartofi prajiti si omleta.
:*:*:*
Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 aniBuna, sunt Dana si ador sa gatesc sanatos. Sper sa scap definitiv de obiceiurile proaste dezvoltate in copilarie si sa ajung sa imi prepar singura majoritatea mancarurilor, pentru ca nu imi place ideea de a lasa in mod constient pe altii sa imi otraveasca organismul :).
-
acum 13 ani
Prima vizita 10 februarie 2011 Comentarii: 11 Discutii: 5 Buna tututor si bine ati venit! :) :* >:D<
-
acum 13 aniCiao! Bine v-am gasit! Va salut cu drag de la Timisoara! :-h
-
acum 13 aniBine ai venit! Pupici de la Bucuresti! :*:*Come to the dark side...we have cookies... :D
-
acum 13 ani
Prima vizita 10 februarie 2011 Comentarii: 11 Discutii: 5 Bunaaa :*
Bine ai venit in comunitatea noastra! >:D<
-
acum 13 aniBuna. Mie imi plac foarte mult dulciurile, dar si mancarea sanatoasa. Uneori incerc retete foarte complicate, dar cand am chef de ceva de rontait prepar fie o salata, fie coc briose. Cred ca am inceput sa ma specializez in briose :-D
Ma bucur sa cunosc atatea forumiste pasionate de bucatarie si consider ca o femeie moderna trebuie sa aiba macar o reteta speciala cu care sa-si "dea pe spate" invitatii.
Sper sa aflu cat mai multe "secrete" de la bucataresele de pe forum! Pupici