Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

  • acum 7 ani
    Rap_Ale
    Rap_Ale     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 20 aprilie 2012
    Comentarii: 26
    Discutii: 14
    Gesturile mici conteaza pe termen lung!
    De exemplu, eu stiu ca e mai sanatos sa rupem salata decat s-o taiem, sa folosim o razatoare de sticla si nu din metal sau sa punem sare de-abia la sfarsitul prepararii bucatelor si nu de la inceput.
    Aveti si alte idei privind diverse feluri de a prepara mancarea sanatos?

    • Vote Down0Vote Up
  • 6 Comentarii sorteaza in functie de:
  • acum 7 ani
    Raluca_Chef
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 25
    Discutii: 14
    Eu stiu ca uleiul trebuie folosit doar o singura data (pentru gatit, mai ales la prajit), refolosirea lui poate fi foarte periculoasa deoarece reincalzirea lui il transforma intr-o substanta toxica cancerigena.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 7 ani
    Creatza
    Creatza     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 27 aprilie 2012
    Comentarii: 14
    Discutii:
    Bunica imi zicea intotdeauna sa fac mamaliga in ceaun de tuci. Nu se compara la gust cu cea facuta intr-un oala teflonata tip ceaun. As putea sa spun ca, din punctul asta de vedere, e mai sanatoasa :D.
    De asemenea, e mai sanatos sa pastram faina de malai intr-o punga de hartie, decat de nailon. Asa va avea aer si nu se vor forma mici gramajoare din ea.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 7 ani
    Mihaela_Mymy
    Prima vizita 27 aprilie 2012
    Comentarii: 10
    Discutii:
    O modaliate buna de a bucatari este bucatareala fara ulei

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 7 ani
    Ursu_Elena
    Ursu_Elena     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 19 aprilie 2012
    Comentarii: 57
    Discutii: 58
    Daca iti place sa mananci prajit nu este nevoie de o tigaie si ulei. Cartofii, ouale, se pot rumeni cu usurinta la cuptor, puse intr-o tava acoperita cu o hartie de copt este absolut suficient pentru ca acestea sa se prepare.

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 7 ani
    Albinuta
    Albinuta     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 18 aprilie 2012
    Comentarii: 87
    Discutii: 12
    Daca vrei o mancare sanatoasa care sa tina si de foame iti recomnd o salata de cruditati cu piept de pui fiert.
    Ingediente : telina, morcovii, varza alba, rosii, ulei de masline, zeama de lamaie, piept de pui, sare , piper
    Mod de preparare : tai pieptul de pui cubulete si il pui la fiert, apoi se rad morcovii si telina, se amesteca cu varza si rosiile taiate apoi sarea, piperul, lamaia si uleiul dupa gust. Se pune tot amestecul intr-un bol impreuna cu pieptul de pui. Pofta buna!

    • Vote Down0Vote Up
  • acum 7 ani
    Mihaela_C
    Mihaela_C     Link Comentariu
    Membru
    Prima vizita 20 aprilie 2012
    Comentarii: 107
    Discutii: 4
    Cand iti plac ciupercile de padure, dar nu esti expert, exista riscul unei intoxicatii alimentare... Asa ca, fie ca le-ai cules cu mana ta, fie ca le-ai cumparat din piata, cel mai bine e sa fii atent in momentul in care le gatesti la cum se comporta. Asa ca poti pune la calit alaturi de ciuperci si o ceapa. Daca aceasta capata culoarea mov inseamna ca ciupercile sunt otravitoare. Legat insa de ciupercile consumate ca atare, de care suntem siguri ca nu sunt periculoase, dar vrem sa nu se inegreasca inainte de a le consuma, le putem tine putin in apa cu otet si apoi le punem la fiert.

    • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)




Statistici T5