Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

 • acum 11 ani
  Rap_Ale
  Rap_Ale     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 20 aprilie 2012
  Comentarii: 26
  Discutii: 14
  Daca vrea cineva sa invete engleza si ceva despre combinat alimente si gatit cartile lui Jamie Oliver sunt delicioase! Scrie atat de frumos si energic omul asta incat i-am citit una din carti The Naked Chef pe nerasuflate in 2-3h ... Nu neaparat ca retetele sunt nemaivazute dar te face sa intelegi de ce faci un lucru in bucatarie.

  Great read! Cumparati cartile in engleza si delectati-va cu Jamie ca e adorabil (plus el cu pozele si familia lui)


  • Vote Down0Vote Up
 • 2 Comentarii sorteaza in functie de:
 • acum 11 ani
  Ursu_Elena
  Ursu_Elena     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 19 aprilie 2012
  Comentarii: 57
  Discutii: 58
  Eu sunt fana si a emisiunilor lui culinare. Jamie chiar stie sa gateasca si sa vad atata pasiune la o persoana atat de tanara pentru modul de a gati este de admirat. In plus emisiunea in care merge in America si incearca sa schimbe modul de alimentatie din scoli a fost momentul in care a obtinut tot respectul meu dovedind la toata lumea exact ce mananca copiii de liceu. Si se mai mira lumea de ce americanii sunt asa grasi! Apoi, daca ei mananca de mici pizza sau cartofi prajiti in pauzele de la scoala ce asteptari sa ai pentru organism?

  • Vote Down0Vote Up
 • acum 11 ani
  alinetu
  alinetu     Link Comentariu
  Membru
  Prima vizita 18 aprilie 2012
  Comentarii: 97
  Discutii: 7
  Il admir mult pe Oliver, emisiunile lui sunt foarte carismatice si gateste spectaculos cu ingrediente proaspete si naturale. Retetele lui nu sunt foarte dificile am incercat si eu cateva si pentru ca a explicat foarte usor au iesit fix ca la televizor absolut delicioase.

  • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)