Logheaza-te aici pentru a putea adauga comentarii si discutii noi pe forum!

  • acum 11 ani
    Andronic_Oana+Sorina
    Prima vizita 11 mai 2012
    Comentarii: 66
    Discutii: 32
    Avem nevoie de 1.5 kg cartofi, 4 castraveti murati, 150 gr kaizer (carnati afumati sau alta afumatura), 1 ceapa medie, sare si piper dupa gust.
    Sos de mustar : 100 gr unt, 2 linguri cu varf faina, 600 ml lapte fierbinte, 6-7 lingurite pline mustar, 3 fire marar (sau mai mult daca va place), 15 fire patrunjel, sare dupa gust.

    Cum se prepara :Se fierb cartofii in coaja pana intra usor furculita in ei. Cand se racoresc se curata de coaja si se taie cuburi mai mici. Castraveciorii si kaizerul se taia cubulete mici. Ceapa, patrunjelul si mararul se toaca marunt.
    Intr-un bol incapator se amesteca cartofii cuburi cu castravetii si 2-3 linguri de apa in care au stat castravetii. Se amesteca usor sa nu se sfarme cartofii.
    Se pune la prajit, la foc mic, kaizerul cubulete (fara ulei) si cand incepe sa-si lase grasimea se adauga ceapa maruntita. Se lasa la calit pana se inmoaie bine si kaizerul e usor crocant. Se adauga acest amestec peste cartofi.
    Sosul de mustar: intr-o craticioara se pregateste un sos bechamel dupa instructiunile de aici. Cand e gata se adauga mustarul si se omogenizeaza bine. Se ia sosul de pe foc si se incorporeaza verdeturile tocate. Se toarna sosul peste cartofi.
    Se amesteca usor cartofii cu kaizerul si sosul de mustar, atent sa nu se rupa cartofii, condimentand in acest timp cu sare si piper dupa gust.


    • Vote Down0Vote Up


Cei mai activi utilizatori

Utilizatori online: (0)